Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На Львівщині активісти блокували автозаправку, яка має відношення до Медведчука. ВІДЕО

На Львівщині, неподалік села Тростянець, активісти Національного корпусу заблокували заправку Glusco, яка має російське коріння та тісно пов’язана з Віктором Медведчуком.

Члени організації 25 березня облили будівлю заправки та бензоколонки червоною фарбою, заклеїли та замалювали вітрини інформаційними наліпками та написами.

Представники «Нацкорпусу» заявляють, що мережа АЗС попри обшуки СБУ, «без жодних проблем продовжує роботу в Україні, приносячи доходи спонсорам тероризму».

Окрім того, схожа акція відбулась напередодні у Київській області у «Нацкорпусі» заявили, що організували 24 березня «невеличкий рейд» автозаправками у Києві.

Члени «Нацкорпусу» закликали владу розширити санкції проти російського бізнесу в Україні, а українців не обслуговуватися на заправках Glusco.

У мережі АЗС Glusco розцінюють дії «Нацкорпусу» не як акцію протесту, а «організований групою осіб акт вандалізму, який не припустимий в правовій державі».

Там вже заявили, що зафіксували кожне пошкодження на заправках і передадуть всі фото- та відеоматеріали правоохоронцям, щоб стягнути з винних збитки.

Нагадаємо, 2 тижні тому СБУ провела обшуки в мережі заправок Glusco. Після цього було розпочате кримінальне провадження за 4-ма статтями Кримінального кодексу. Зокрема, за легалізацію чи відмивання майна, одержаного злочинним шляхом; зловживання владою; незаконне виготовлення підакцизних товарів; ухилення від сплати податків.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Шістнадцятирічна Ксенія Зелена, сімнадцятирічний Дмитро Горбунов та шістнадцятирічна Анастасія Похилюк, усі ці діти зникли на тимчасово ...

17-го лютого Аліна відпочивала з друзями на природі поблизу села Угриничі. Близько 14-ї години дівчина відійшла у ліс, однак назад не по...

15 травня о 03:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання квартири в дев’ятиповерховому житловому будинку, розташо...

О 15:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання будинку, розташованого на Береговій села Кудашівка Криворізького ра...

Напередодні, о 19:44, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Миру села...

X