Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Стоматологиня, яку підозрюють у побиття дітей, продовжує працювати у Рівному, - ЗМІ. ФОТО

29-річна дитяча стоматологиня Інна Кравчук, яку підозрюють у побитті дітей на прийомах, продовжує працювати в приватній клініці Рівного. Лікарку на робочому місці помітили і сфотографували очевидці.

Про це повідомляє  "Радіо Трек".

На світлинах, які потрапили у ЗМІ,  Кравчук в робочому одязі невимушено спілкується зі співробітниками клініки "Only kids", яка теж продовжує свою роботу.

Журналіст видання поцікавився у поліції, чи законно функціонує приватна стоматологія.

«Інна Кравчук не є службовою особою, тож на період слідства вона може продовжувати свою діяльність. Поліція не позбавляє ліцензії, відібрати ліцензію може лише орган, який її надав  - повідомила речниця Національної поліції», - Марія Юстицька.

Нагадаємо, стоматологиню підозрюють в тому, що вона жорстоко поводилася з дітьми, які були у неї на прийомі. В мережі оприлюднили відео побиття. Після звернення батьків постраждалих, поліція ропочала досудове розслідування.

22 лютого рівненській стоматологині суд обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

За рішенням суду, лікарка зобов’язана прибувати за кожною вимогою до суду або іншого визначеного органу державної влади. Жінці заборонено без дозволу слідчого, прокурора або суду покидати місто.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Рівненська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

О 10:49 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про те, що річці Рось в м. Біла Церква потонув...

Внаслідок детонації піротехнічного засобу двоє хлопчиків, 7 та 8 років, отримали опіки. Правоохоронці оглянули місце події та вилучили в...

X