Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Вбивство власника кафе розкрила поліція Житомирської області

До відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення у приміщенні кафе одного з сіл району тіла власника із травмами голови.

У ході першочергових заходів поліцейські встановили чоловіка, причетного до нанесення загиблому тяжких тілесних ушкоджень. Нині підозрюваного затримано.

Тіло 52-річного чоловіка, жителя обласного центру, у приміщенні кафе знайшла дружина після того, як упродовж кількох годин не змогла додзвонитись до нього на мобільний.

Під час з’ясування усіх обставин поліцейські встановили, що підприємець звечора 19 травня затримався у кафе, наводячи лад у закладі, і вирішив там заночувати, аби пізньої пори не повертатись у місто.

- Це рішення стало для чоловіка фатальним. Цієї ж ночі до приміщення проник злодій, який несподівано для себе наткнувся на господаря. Між ними сталася сутичка, у результаті якої  підприємець отримав смертельні травми, - розповів т.в.о. начальника ГУНП в Житомирській області Сергій Крупєй.

Особу нічного крадія оперативники кримінальної поліції встановили, зібравши по деталям інформацію з місця події. Підозрюваного затримали того ж дня за місцем його проживання у с. Неборівці Пулинського району.

- 33-річний чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі і за умисне вбивство. Після вчинення злочину він не погребував забрати з кафе алкоголь, продукти та електроінструмент. Під час його затримання частину з викраденого було знайдено, - продовжує Сергій Крупєй.

Також за місцем  проживання підозрюваного було вилучено низку інших речових доказів причетності  до вбивства.

Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.  За такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

За матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

До поліції Полтавщини 20-го травня близько 08:30 надійшла інформація про пожежу в одному з будинків по вулиці Миру міста Горішні Плавні....

"▪️ 15:23 м. Харків. територія Центрального парку культури та відпочинку. Внаслідок обстрілу було пошкоджено: будівлю кінотеатра, паркан...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

Вночі та зранку росіяни здійснили 11 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 49 вибухів. Обс...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "У ніч на 20 травня силами та засобами протиповітряної оборо...

X